Dostava in poštnina

Blago, naročeno v spletni trgovini Koptex bomo poslali v najkrajšem možnem času – če je na zalogi v našem skladišču, po navadi še isti dan. Najkasneje pa ga dostavimo v treh delovnih dneh, po potrditvi naročila. Potrditev naročila prejmete na e-mail, ki ste ga navedli ob registraciji.

Da bi naročene artikle dostavili kar se da hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. Po navadi je to paketna dostava Pošte Slovenije ali GLS, kar pomeni, da dostavo lahko pričakujete že naslednji dan. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, pa lahko paket prevzamete na najbližji pošti oz prevzemni točki.

Za nakupe nad 100 EUR vrednosti plačamo stroške dostave mi.

Plačilo naročenega blaga na TRR, PayPal ali direktno s plačilno kartico:

Za nakup pod vrednostjo 100 EUR se zaračunava paketna dostava po ceniku Pošte Slovenije oz. GLS-a. Strošek pošiljanja je naveden na naročilu in znaša 4 €.

Plačilo po povzetju:

Vrednost naročenega blaga in stroške pošiljanja krije kupec sam po povzetju in to direktno pri Pošti Slovenije. Poštnina je obračunana v znesku 4,00 €, Pošta Slovenije pa obračuna še provizijo v znesku 5% vrednosti blaga oz. 1,05 €.

OSEBNI prevzem v poslovalnicah:

Osebni prevzem je možen v vseh poslovalnicah podjetja Koptex d.o.o. Možna je izbira lokacije pri oddaji naročila za osebni prevzem. Stroškov pošiljanja v tem primeru ni.

Če je naročeno blago v poslovalnici je prevzem možen že isti dan, v nasporotem primeru pa je prevzem v določeni poslovalnici daljši, daj je odvisen od naše dostavne službe. Dostava lahko traja od 1-14 dni. Ko je blago pripravljeno za prevzem, boste na e-mail dobili sporočilo. Plačilo je možno direktno v poslovalnici z gotovino ali plačilnimi karticami oz. že prej preko TRR, plačilne kartice ali Pay Pal-a.