DALJNOGLED NIKON PROSTAFF P3 3-9x40 Matte NP BRA411YAPovečaj

Daljnogled Nikon Prostaff P3 3-9x40 Matte NP BRA411YA

Nova serija strelnih daljnogledov PROSTAFF P3 je bila izdelana, da zagotavlja Nikonovo legendarno optično zmogljivost in mehansko doslednost v celotni življenjski dobi zahtevne uporabe pri lovu. Modeli Prostaff P3 s 3-kratnim zoomom so zdaj izdelani na popolnoma novi, 1-palčni cevi, ki povečuje vzdržljivost. Vsestranska povečava lovcem zagotavlja idealno ravnovesje med širokim vidnim poljem na eni in več podrobnostmi na drugi strani.

Ime modela: PROSTAFF P3 3-9x40 Matte NP

Namerilni križ: Nikoplex (Duplex)

Barva ohišja: Matiran

Dejanske povečave (x): 3–9

Efektivni premer objektiva (mm): 40

Izhodna zenica (pri največji povečavi) (mm): 4,4

Razdalja do očesne zenice (mm): 91,5 (pri 3-kratni povečavi)/91,5 (pri 9-kratni povečavi)

Premer cevi (mm): 25,4

Zunanji premer objektiva (mm): 48,8

Zunanji premer okularja (mm): 44

Stopnja prilagoditve (mm na 1 klik): 1 klik = 1/4 kotne minute, 1 obrat = 12 kotnih minut, 1 obrat = 48 kliko

Največja notranja prilagoditev (kotna minuta): 75 kotnih minut

Nastavitev paralakse (m):Od 91,4 do ∞

Vidno polje pri 100 metrih (m): 11,2 (pri 3-kratni povečavi)/3,8 (pri 9-kratni povečavi)

Skupna dolžina (mm): 315

Teža (g): 425

Več podatkov

Cena: 229,00 € z DDV

ProizvajalecNikon
Garancija30 let

Nova serija strelnih daljnogledov PROSTAFF P3 je bila izdelana, da zagotavlja Nikonovo legendarno optično zmogljivost in mehansko doslednost v celotni življenjski dobi zahtevne uporabe pri lovu. Modeli Prostaff P3 s 3-kratnim zoomom so zdaj izdelani na popolnoma novi, 1-palčni cevi, ki povečuje vzdržljivost. Vsestranska povečava lovcem zagotavlja idealno ravnovesje med širokim vidnim poljem na eni in več podrobnostmi na drugi strani.

VEČSLOJNA PREVLEKA NA VSEH ZUNANJIH STEKLENIH POVRŠINAH

Optični sistem strelnega daljnogleda PROSTAFF P3 je izdelan iz Nikonovega priznanega stekla brez svinca in arzena. Leče imajo večslojne prevleke s protiodsevnimi snovmi za dosledno jasno, ostro, visokokontrastno opazovanje pri vseh povečavah.

STOLPIČI S TAKOJŠNJO PONASTAVITVIJO NA NIČLO Z VZMETENIMI GUMBI ZA ROČNO NASTAVITEV (KORAK 1/4 KOTNE MINUTE)

Kompenzacijo vetra in elevacije daljnogleda PROSTAFF P3 lahko jasno nastavljate s kliki po 1/4 kotne minute, ki jih čutite in slišite.  Vzmetena gumba sta jasno označena in ju je mogoče po nastrelitvi na terenu ponastaviti na »nič«.

TRPEŽNA KONSTRUKCIJA

Optični sistem in mehanizmi strelnega daljnogleda PROSTAFF P3 so združeni v trpežni, 1-palčni cevi iz aluminija, ki se uporablja pri izdelavi letal, vključno z obročem za zoom in narebrenim obročem, pokrovčki stolpičev in okularjem za lepši videz in boljši prijem med uporabo.

VELIKA, KONSISTENTNA RAZDALJA DO OČESNE ZENICE

Optična zasnova strelnega daljnogleda PROSTAFF P3 omogoča veliko razdaljo do očesne zenice za hitro zaznavanje tarče, da lice med spreminjanjem povečave ostane naslonjeno na kopito in da nikdar niste v nevarnosti – niti pri nabojih z najmočnejšim povratnim sunkom, lahkih puškah in zahtevnih kotih streljanja.

MOŽNOST NASTAVITVE NAMERILNEGA KRIŽA GLEDE NA VAŠ STRELSKI SLOG (BDC, DUPLEX)

Linija strelnih daljnogledov PROSTAFF P3 vključuje modele z Nikonovimi možnostmi nastavitve namerilnega križa BDC in Duplex.  Nikonov namerilni križ BDC ponuja edinstvene prozorne balistične kroge za kompenzacijo padca krogle pri streljanju na velike razdalje in običajno sliko pri streljanju na kratkih razdaljah, kjer uporabnik meri na sredino križa.  Namerilni križ Duplex je idealna izbira za strelce, ki želijo preprosto namerilno točko in pregledno vidno polje.

ODPOREN PROTI VODI, ZAMEGLITVI IN UDARCEM

Strelni daljnogledi PROSTAFF P3 so izdelani za dolgotrajni lov in streljanje v najzahtevnejših pogojih. Polnjeni so z dušikom in imajo tesnilni O-obroček, ki zagotavlja celovito odpornost na vodo in zameglitev.  Konstrukcija, odporna na udarce, kljubuje močnim udarcem in trkom, ki so običajni pri zahtevni vsakodnevni uporabi.

Nova GoricaKranjMurska SobotaKoperLjubljanaMariborKamping centerOnline

izdelek na zalogi

Izdelek ni na zalogi

Če izbranega izdelka ni na zalogi, nas prosimo kontaktirajte v trgovine Lovec ali Kamping Center:

Kategorije: Lov, Stelstvo, Ribolov, Tekstilni izdelki in Prosti čas na e-mail: narocila@koptex.com ali telefon: +386 5 330 86 60

Kategorije: Kamping, Karavaning in Navtika na e-mail: kc@koptex.com ali telefon: +386 5 330 86 90

28 drugi izdelki v isti kategoriji: