Lepilno tesnilna massa MB55 BELA 290 mlPovečaj

Lepilno tesnilna massa MB55 BELA 290 ml

Lepilno tesnilna masa, MB55, Bela barva, 290ml

Več podatkov

Pozor: Zadnji kosi na zalogi!

Cena: 16,90 € z DDV

Merbenit MB55 je visoko kvalitetna, hitro sušeča, trajno elastična eno-komponentna lepilno tesnilna masa na osnovi MS-polimera, ki se strjuje v stiku  z zračno vlago, posebej izdelana zunanjo in notranjo uporabo v navtiki, proizvodnji plovil, gradbeništviu in industriji. Merbenit MB55  je okolju in človeku prijazen izdelek, saj ne vsebuje topil, izocianatov in kislin.
Značilnosti:
Elastična, zelo dobro odporna na vlago (sladka in morska voda), vremenske vplive in temperature od -40°C do +90°C (kratkotrajno do +200°C).
Uporaba:
Lepilo je namenjeno za elastično lepljenje teaka, lepljenje in tesnjenje pri proizvodnji ALU vrat in oken, počitniških prikolicah, kot tudi za različna visoko zahtevna lepljenja v industriji, gradbeništvu – kjer se zahteva elastično lepljenje.
Merbenit MB 55  ima oprijem tudi na vlažno oziroma mokro podlago. Odličen oprijem tudi na problematične podlage, kot so: praškasto lakirane površine, razne plastike, akril, polikarbonat, itd
Masa je elektro prevodna ter temperaturno obstojna,  primerna tudi za praškasto lakiranje. Lahko se obarva tudi z ostalimi barvami, najboljši rezultati so pri postopku »mokro na mokro«.
Površine morajo biti čiste, suhe in razmaščene. DB55 ima dober oprijem na večino podlag brez uporabe primerja. Potrebni so predhodni preizkusi. Na poroznih površinah je obvezna uporaba primerja, za doseganje oprijema na nizko energetskih površinah so na razpolago različni primerji.
Nanesite MB55 na podlago z lopatico ali z ročno / pnevmatsko pištolo v debelini 1mm do 6mm. Debelina lepila je odvisna od vrste lepljenih materialov in pričakovanih raztezkov. Površine materialov, katere lepite morajo biti spojene pred formiranjem ''kože'' (čas, ko je masa suha na dotik). Priporočljivo je mehansko fiksiranje pri nekaterih aplikacijah, dokler se masa ne utrdi. Čas utrjevanja je odvisen od temperature, relativne zračne vlage in debeline nanosa.

Nova GoricaKranjMurska SobotaKoperLjubljanaMariborKamping centerOnline

izdelek na zalogi

Izdelek ni na zalogi

Če izbranega izdelka ni na zalogi, nas prosimo kontaktirajte v trgovine Lovec ali Kamping Center:

Kategorije: Lov, Stelstvo, Ribolov, Tekstilni izdelki in Prosti čas na e-mail: narocila@koptex.com ali telefon: +386 5 330 86 60

Kategorije: Kamping, Karavaning in Navtika na e-mail: kc@koptex.com ali telefon: +386 5 330 86 90

30 drugi izdelki v isti kategoriji: