Puška Beretta BRX1 K.30-06

BRX1 zagotavlja največjo hitrost, natančnost, varnost in enostavno uporabo, tako v fazi ponovnega polnjenja kot v eksploziji strelov, ki sledijo prvemu: snov, instinkt, zanesljivost in vse, kar potrebujete od svoje puške.

HITRO BRX1 je hitrejši, bolj instinktiven in lažji za streljanje zahvaljujoč sistemu linearnega ponovnega polnjenja, vrhunski ergonomiji in ravnotežju. Prav tako je enostavno prilagoditi z dokazljivo hitrim spreminjanjem kalibra, obojestransko pretvorbo in nastavljivo težo sprožilca.

NATANČNO Koncentrična cev in komora sta kovana s hladnim kladivom iz enega kosa vrhunskega jekla. Posebna geometrija ležišča zagotavlja, da cev ohranja pravilen položaj, kar ima za posledico najmanj 3 strelno skupino SUB M.O.A. zagotovljeno s strani tovarne.

ZANESLJIVO Vojaško zasnovan, izjemno preizkušen in preizkušen sistem zaklepanja ima vrtljivo glavo zapaha z 8 zaklepnimi ušesi ali 16 za kalibre magnum. Varen in močan BRX1 je uspešno prestal Natove teste, ki se izvajajo na vojaškem strelnem orožju Beretta.

Kaliber: 30-06

Cena: 1 649,00 € z DDV

ProizvajalecBeretta
Kaliber30-06
Nova GoricaKranjMurska SobotaKoperLjubljanaMariborKamping centerOnline

izdelek na zalogi

Izdelek ni na zalogi

Če izbranega izdelka ni na zalogi, nas prosimo kontaktirajte v trgovine Lovec ali Kamping Center:

Kategorije: Lov, Stelstvo, Ribolov, Tekstilni izdelki in Prosti čas na e-mail: narocila@koptex.com ali telefon: +386 5 330 86 60

Kategorije: Kamping, Karavaning in Navtika na e-mail: kc@koptex.com ali telefon: +386 5 330 86 90

30 drugi izdelki v isti kategoriji: