Kemikalije & čistila 42 izdelkov.

na stran
 • 6,80 € Na zalogi
  6,80 €

  Ne maši rezervoarjev in ventilov. Poseben dvoslojni toaletni papir ki je primeren za fiksna in prenosna straniša. Močnejši vendar mehek papir se hitro razgradi. 300 listiev. Povsem vodno razgradljiva celuloza.   V paketu je 6 kosov.    

 • 17,99 € Na zalogi
  17,99 €

  Sredstvo (v prahu) za razgradnjo fekalij v prenosnih  in kemijskih wc-jih. Biološko razgradljiv, higienski in prijetnega vonja. Z uporabo sredstva plini ne bodo uhajali iz  rezervoarja,  rezervoar fekalij bo osvežen brez neprijetnih vonjav.15 vrečk v enem pakiranju.  

 • 6,50 € Na zalogi
  6,50 €

  Čistilo flow idealno za čiščenje plastičnih površin v kopalnici in stranišču avtodomov / kamp prikolic. Je 90 % razgradjlivo (Act.št.136 od 26/4/83).   Aroma: limonaMožen je samo osebni prevzem v naših poslovalnicah.  

 • 5,50 € Na zalogi
  5,50 €

  Univerzalno čistilo za razmaščevanje stekel in ogledal. Idealen za čiščenje laminatov, plastike, kroma, nerjavečega jekla,... Aroma: limona Izdelek ni razvrščen, kot nevaren po določilih zadnje veljavne izdaje Direktiv in  Uredb EU za razvrstitev pripravkov. Razvrstitev v skladu z direktivo  67/548/EGS ali direktivo 1999/45/ES Možen je samo osebni prevzem...

 • 5,99 € Na zalogi
  5,99 €

  Čistilo Puli tank za čiščenje rezervoarjev za čisto vodo. Brez vonja in brezbarvna tekočina za čiščenje in sterilizaciji rezervoarja čiste vode. Ob uporabi se izognete slabim vonjavam, fermentaciji, plesni, gliv in alg. Obvezna je nujno uporaba za vzdrževanje v času izven sezone. LASTNOSTI: • Očisti in razkuži rezervoar za svežo vodo. • Preprečuje...

 • 24,90 € Ni na zalogi
  24,90 €

  Sredstvo za razgradnjo fekalij v prenosnih in kemijskih wc-jih.Biološko razgradljiv, higienski in prijetnega vonja. Z uporabo sredstva plini ne bodo uhajali iz  rezervoarja,  rezervoar fekalij bo osvežen brez neprijetnih vonjav. Volumen : 5 L Vonj: vanilja Možen je samo osebni prevzem v naših poslovalnicah.

 • 15,90 € Na zalogi
  15,90 €

  Sredstvo za razgradnjo fekalij v prenosnih in kemijskih wc-jih.Biološko razgradljiv, higienski in prijetnega vonja. Z uporabo sredstva plini ne bodo uhajali iz  rezervoarja,  rezervoar fekalij bo osvežen brez neprijetnih vonjav. Volumen : 2 L Aroma:SmrekaMožen je samo osebni prevzem v naših poslovalnicah.

 • 15,90 € Na zalogi
  15,90 €

  Sredstvo za razgradnjo fekalij v prenosnih in kemijskih wc-jih.Biološko razgradljiv, higienski in prijetnega vonja. Z uporabo sredstva plini ne bodo uhajali iz  rezervoarja,  rezervoar fekalij bo osvežen brez neprijetnih vonjav. Volumen : 2 L   Aroma:LimonaMožen je samo osebni prevzem v naših poslovalnicah.

 • 10,90 € Na zalogi
  10,90 €

  Sredstvo za razgradnjo fekalij v prenosnih in kemijskih wc-jih.Biološko razgradljiv, higienski in prijetnega vonja. Z uporabo sredstva plini ne bodo uhajali iz  rezervoarja,  rezervoar fekalij bo osvežen brez neprijetnih vonjav. Volumen : 2 L   Aroma:jagodaMožen je samo osebni prevzem v naših poslovalnicah.

 • 10,90 € Na zalogi
  10,90 €

  Sredstvo za razgradnjo fekalij v prenosnih in kemijskih wc-jih.Biološko razgradljiv, higienski in prijetnega vonja. Z uporabo sredstva plini ne bodo uhajali iz  rezervoarja,  rezervoar fekalij bo osvežen brez neprijetnih vonjav. Volumen : 2 L   Aroma:vaniljaMožen je samo osebni prevzem v naših poslovalnicah.

 • 10,90 € Ni na zalogi
  10,90 €

  Sredstvo za razgradnjo fekalij v prenosnih in kemijskih wc-jih.Biološko razgradljiv, higienski in prijetnega vonja. Z uporabo sredstva plini ne bodo uhajali iz  rezervoarja,  rezervoar fekalij bo osvežen brez neprijetnih vonjav. Volumen : 2 L   Aroma:cimetMožen je samo osebni prevzem v naših poslovalnicah.

 • 10,40 € Na zalogi
  10,40 €

  Za higienično splahovanje wc-jev. Večnamenski parfumiran dodatek za rezervoarje odpadnih/čistih vod. Ohranja vodo čisto in brez alg. Omogoča boljše splahovanje in odstrani neprijetne vonjave. Volumen : 2 L   Aroma: *CimetMožen je samo osebni prevzem v naših poslovalnicah.

 • 15,90 € Na zalogi
  15,90 €

  Za higienično splahovanje wc-jev. Večnamenski parfumiran dodatek za rezervoarje odpadnih/čistih vod. Ohranja vodo čisto in brez alg. Omogoča boljše splahovanje in odstrani neprijetne vonjave. Volumen : 2 L   Aroma: *LimonMožen je samo osebni prevzem v naših poslovalnicah.

 • 15,90 € Na zalogi
  15,90 €

  Za higienično splahovanje wc-jev. Večnamenski parfumiran dodatek za rezervoarje odpadnih/čistih vod. Ohranja vodo čisto in brez alg. Omogoča boljše splahovanje in odstrani neprijetne vonjave. Volumen : 2 L   Aroma: *SmrekaMožen je samo osebni prevzem v naših poslovalnicah.

 • 10,40 € Na zalogi
  10,40 €

  Za higienično splahovanje wc-jev. Večnamenski parfumiran dodatek za rezervoarje odpadnih/čistih vod. Ohranja vodo čisto in brez alg. Omogoča boljše splahovanje in odstrani neprijetne vonjave. Volumen : 2 L   Aroma: *JagodaMožen je samo osebni prevzem v naših poslovalnicah.

 • 10,40 € Na zalogi
  10,40 €

  Za higienično splahovanje wc-jev. Večnamenski parfumiran dodatek za rezervoarje odpadnih/čistih vod. Ohranja vodo čisto in brez alg. Omogoča boljše splahovanje in odstrani neprijetne vonjave. Volumen : 2 L   Aroma: *VaniljaMožen je samo osebni prevzem v naših poslovalnicah.

 • 9,90 € Na zalogi
  9,90 €

  Industrijski koncentriran detergent za učnkovito pranje avtodomov / prikolic.Volumen : 1 L Možen je samo osebni prevzem v naših poslovalnicah.

 • 5,70 € Na zalogi
  5,70 €

  Toaletni papir za kemijske wc-je. 1 pakiranje vsebuje 4 role.

 • 7,60 € Na zalogi
  7,60 €

  Razmaščevalec rezervoarjev odpadne vode. Higienski detergent za odpadne vode rezervoarjev. Z uporabo sredstva ne nastajajo alge, penjenje in neprijetne vonjave. Volumen: 2 L  Aroma: *CimetMožen je samo osebni prevzem v naših poslovalnicah.

 • 14,90 € Na zalogi
  14,90 €

  Razmaščevalec rezervoarjev odpadne vode. Higienski detergent za odpadne vode rezervoarjev. Z uporabo sredstva ne nastajajo alge, penjenje in neprijetne vonjave. Volumen: 2 L  Aroma: *LimonaMožen je samo osebni prevzem v naših poslovalnicah.

 • 14,90 € Na zalogi
  14,90 €

  Razmaščevalec rezervoarjev odpadne vode. Higienski detergent za odpadne vode rezervoarjev. Z uporabo sredstva ne nastajajo alge, penjenje in neprijetne vonjave. Volumen: 2 L  Aroma: *SmrekaMožen je samo osebni prevzem v naših poslovalnicah.

Prikazujem 1 - 21 od 42 izdelkov