O nas

Podjetje KOPTEX d.o.o. je trgovsko podjetje katerega korenine segajo v leto 1989, ko je leto bilo podjetje ustanovljeno z odprtjem prve trgovine LOVEC v Novi Gorici.
V naslednjih letih so se ambicije direktorja širili tako, da se je leta 1994 odprlo novo trgovino LOVEC v BTC-ju v Ljubljani ter veleprodajno trgovino z lovsko, ribiško opremo in opremo za prosti čas v Novi Gorici.
Tako se je že v prvih 6 letih podjetje razvilo iz malega v srednje veliko podjetje in se leta 1996 uvrstilo med 300 najuspešnejših podjetij v Sloveniji, kar je takrat za podjetje predstavljalo velik uspeh.
V naslednjih dveh letih je podjetje odprlo še dve novi trgovini in sicer v Mariboru in Kranju, leta 2000 pa je denar investiralo v izgradnjo novega poslovnega objekta, kateri zajema poslovne prostore, skladišča, delavnice, 5-stezno podzemno pištolsko strelišče s protihrupno zaščito in trgovino. Otvoritev nove trgovine LOVEC in strelišča je bila leta 2001.
Leta 2001 se je dejavnost razširila še na prodajo in najem avtodomov in kamp prikolic ter servis in montažo dodatne opreme. Ta del dejavnosti se je ločil od ostalega dela in se je poimenoval Koptex-Caravan.
V letu 2016 pa smo pridobili nov servisno prodajni center Kaping Center, kateri sedaj pod isto streho združuje trgovino z opremo za navtiko, kampiranje, karavaning, prodajo & najem novih in rabljenih počitniških vozil, servis avtodomov in kamp prikolic ter montažo dodatne opreme.
Podjetje ima trenutno 7 odprtih trgovin po Sloveniji in sicer v Novi Gorici (Lovec in KC), Kranju, Ljubljani, Mariboru, Murski Soboti in Kopru.

Naša ekipa

cms-img

SEDEŽ PODJETJA IN VELEPRODAJA:

KOPTEX D.O.O.

Vodovodna pot 11
5000 Nova Gorica


Tel: +386 5 330 86 50, +386 5 330 86 60

E-mail: info@koptex.com

Zavezanec za DDV: DA

Davčna številka: SI10446788

Matična številka: 5353807000

Družba je vpisana v sodni reg. Pri Tem. Sodišču v Novi Gorici št. reg.vl. 1-822-00

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Prodaja: sales@koptex.com / gorica@koptex.com

Spletna trgovina: narocila@koptex.com

Računovodstvo: racunovodstvo@koptex.com

Veleprodaja: skladisce@koptex.com

Zadovoljstvo naših strank je na prvem mestu

V podjetju Koptex d.o.o. se zavedamo potreb in želja naših strank, zato nenehno stremimo k izboljšavam storitev in nudenju kakovostnih izdelkov. Vsaka stranka je za nas enako pomembna, nekaj posebnega, predstavlja nam nov, drugačen izziv. Prav zaradi tega je naše glavno vodilo pri delu s strankami individualna obravnava.

Cilji

* Stranka je za nas najpomembnejša.*
* Želimo ostati prva izbira naših obstoječih strank.*
* Zavedamo se, da smo lahko boljši od konkurence.*