Daljnogled Nikon Prostaff P7 10x42

Čudovit pogled v vsakem vremenu

Daleč ali blizu doma – s tem majhnim, a vzdržljivim daljnogledom opazovanje priljubljenih predmetov še nikoli ni bilo tako preprosto. S širokim vidnim poljem in izjemno ločljivostjo boste lahko podrobno opazovali gibanje vsega – od orlov med letom do plašne divjadi. Tudi pri šibki svetlobi.

Leče in prizme z večslojno prevleko ter okolju prijazna visokoodsevna dielektrična večslojna prevleka prizem zagotavljajo izjemno svetlost in naravne barve. Strešna prizma se ponaša s prevleko s faznim popravkom za visokokontrastno sliko. Za vse leče in prizme smo uporabili okolju prijazno steklo brez svinca in arzena.

Majhen in vzdržljiv

Ta vzdržljivi in lahki daljnogled lahko brez pomislekov vzamete s seboj na naslednjo pustolovščino: na pohod, v gore ali ob jezero. Gumirano ohišje zagotavlja dober oprijem ter ščiti daljnogled PROSTAFF P7 pred udarci, tresljaji in padci.

Pripraven za uporabo kjer koli

Za ta vzdržljivi daljnogled so pustolovščine v divjini mačji kašelj. Vodotesno (do 1 m globine za največ 10 minut) in proti zameglitvi odporno ohišje pomeni, da vas dež in megla ne bosta motila. Opazujete lahko v kakršnem koli vremenu.

Ohranite daljnogled čist tudi v naravi. Prevleka na lečah objektiva in okularjih, ki odbija olje in vodo, vam omogoča, da hitro obrišete vlago, prstne odtise in madeže. Tako vam bo vedno na voljo jasen pogled.

Popolna izostritev
Mehanizem za prilagajanje dioptrije na desnem ohišju vam omogoča, da izostritev prilagodite razliki vida med obema očesoma. Ko nastavite mehanizem, ga lahko zaklenete in tako preprečite nenamerno spreminjanje.

Več podatkov

Cena: 289,00 € z DDV

ModelProstaff
ProizvajalecNikon
Povečava10x42
Garancija25 let

Tehnične specifikacije

Povečava

10-kratno

Premer objektiva (mm)

42

Kotno vidno polje (dejansko/stopinje)

7

Kotno vidno polje (navidezno/stopinje)

62,9

Vidno polje pri 1000 m (m)

122

Izhodna zenica (mm)

4,2

Relativna svetlost

17,6

Razdalja do očesne zenice (mm)

15,7

Najmanjša razdalja izostritve (m)

3,0

Dolžina (mm)

150

Širina (mm)

130

Globina (mm)

55

Teža (g)

600

Prilagoditev medzenične razdalje (mm)

56–72

Nova GoricaKranjMurska SobotaKoperLjubljanaMariborKamping centerOnline

izdelek na zalogi

Izdelek ni na zalogi

Če izbranega izdelka ni na zalogi, nas prosimo kontaktirajte v trgovine Lovec ali Kamping Center:

Kategorije: Lov, Stelstvo, Ribolov, Tekstilni izdelki in Prosti čas na e-mail: narocila@koptex.com ali telefon: +386 5 330 86 60

Kategorije: Kamping, Karavaning in Navtika na e-mail: kc@koptex.com ali telefon: +386 5 330 86 90

30 drugi izdelki v isti kategoriji: