Jakna Banner Falcon

Priljubljena moderna jakna športnega kroja za vsakodnevno nošenje v naravi, pa tudi v mestu ali v službi. Stilski videz jakne še vedno spoštuje vaš odnos do narave, jakna pa je popolnoma funkcionalna za popolnoma aktivno preživljanje v naravi.

Športna jakna s pokritimi žepi na zadrgo v pasu in dvema prsnima žepoma na zadrgo. Jakna ima en notranji žep za shranjevanje dragocenosti, denarnice ali mobilnega telefona. Jakna se zapira na zadrgo, ki jo pokriva žep z ježki, jakna pa ima tudi vrvice na rokavih in šivane ojačitve iz trdne tkanine ERTEX s krtačeno površino (na ramenih, straneh, zgornjem robu ovratnika in komolcih). Za udobno prileganje poskrbi vrvica na spodnjem robu jakne.

Posebna obdelava: visokokakovostna vodoodbojna obdelava

Sestava: 100% poliester

Barva: zelena

Več podatkov

Cena: 199,90 €

Garancija3 leta

Posebno gosto blago - zunanji del blaga ima izrazito brušeno površino in kvalitetno vodoodbojno obdelavo, na notranji strani je blago gladko za prijeten dotik kože. Ta posebna moderna tkanina je zelo učinkovita za uporabo pri izdelavi oblačil z "luksuznim" zanimivim videzom, hkrati pa ohranja trdnost in vzdržljivost oblačila. Uporabljena tehnologija omogoča uporabo mehke, upogljive tkanine z izrazito počesano površino na zunanji strani in da je ta tkanina gladka, čvrsta z rahlo brušeno površino za prijeten dotik na notranji strani. Tkanina je zanimiva in kvalitetna za izdelavo zelo elegantnih oblačil.

Vrsta izdelkaNova GoricaKranjMurska SobotaKoperLjubljanaMariborKamping centerOnline
Velikost: M
Velikost: L
Velikost: XL
Velikost: XXL

izdelek na zalogi

Izdelek ni na zalogi

Če izbranega izdelka ni na zalogi, nas prosimo kontaktirajte v trgovine Lovec ali Kamping Center:

Kategorije: Lov, Stelstvo, Ribolov, Tekstilni izdelki in Prosti čas na e-mail: narocila@koptex.com ali telefon: +386 5 330 86 60

Kategorije: Kamping, Karavaning in Navtika na e-mail: kc@koptex.com ali telefon: +386 5 330 86 90

22 drugi izdelki v isti kategoriji: