BALLISTOL ČISTILO ZA DUŠILCE 500mlPovečaj

Ballistol čistilo za dušilce 500ml

Ballistol samodejno raztopi in nevtralizira ostanke izgorevanja. Dušilnike je še posebej težko očistiti, če jih ni mogoče razstaviti. Čeprav karbonski dušilci zvoka z ozkimi deli na plavutih in majhnimi luknjicami izboljšajo delovanje dušilnika zvoka, je čiščenje dušilnika veliko težje! S čistilom za dušilec

Nanos čistila za dušilec zvoka je dokaj preprost, saj deluje samostojno in traja malo časa, da se nanese in raztopi umazanijo.

Razstavljivi dušilci zvoka in dušilci zvoka, ki jih ni mogoče zapreti, se jih potopi v čistilo. Pri normalni umazaniji se ostanki v dušilniku sprostijo po pribl. 2 uri. Nato lahko s krtačo in vodo izperete raztopljeno umazanijo. Čistilo za dušilec zvoka je primerno tudi za ultrazvočno kopel.

 Nerazstavljivi dušilci zvoka morajo biti zaprti na eni strani. V ta namen je npr. primerni so stožčasti čepi. Takoj, ko dušilec zvoka zaprete, ga preprosto popolnoma napolnite s čistilom za dušilec zvoka. Pri normalni umazaniji se ostanki raztopijo po približno dveh urah. Izpraznite čistilo in dušilec zvoka do polovice napolnite z vodo. Zaprite odprtino in močno pretresite. Po čiščenju priporočamo olje za orožje za zaščito površine dušilca. Pri intenzivnejši umazaniji lahko učinek povečamo, če čistilo pred uporabo segrejemo na 40 °C in čas izpostavljenosti povečamo s štirih na osem ur. Če je bila z dušilcem zvoka sprožena ekstremna umazanija ali več sto strelov, se lahko čas osvetlitve podaljša na 24 ur.

Čistilo za dušilec zvoka je brez kislin, brez vonja in nežno do materialov. Zaradi številnih različnih materialov in površin priporočamo, da vsako čistilo preizkusite na neopaznem mestu za združljivost.

Barvni indikator za uspešno čiščenje:

Takoj, ko se umazanija v dušilniku raztopi in nevtralizira, čistilo za dušilec to nakaže s spremembo barve. Za običajne materiale to ne velja.

Več podatkov

Cena: 15,90 €

 

POZOR

 

H319 - Povzroča hudo draženje oči

 

P101 - Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda.

P102 - Hraniti zunaj dosega otrok.

P305 + P351 + P338 - PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

P337 + P313 - Če draženje oči ne preneha: Poiščite zdravniško pomoč/ oskrbo.

P501 - Odstraniti vsebino/posodo v skladu s predpisi.

 

Vsebuje:

1-hidroksietan-1,1-difosfonska kislina, HEDP;

2-etilheksanol, etoksiliran, fosfatiran

Nova GoricaKranjMurska SobotaKoperLjubljanaMariborKamping centerOnline

izdelek na zalogi

Izdelek ni na zalogi

Če izbranega izdelka ni na zalogi, nas prosimo kontaktirajte v trgovine Lovec ali Kamping Center:

Kategorije: Lov, Stelstvo, Ribolov, Tekstilni izdelki in Prosti čas na e-mail: narocila@koptex.com ali telefon: +386 5 330 86 60

Kategorije: Kamping, Karavaning in Navtika na e-mail: kc@koptex.com ali telefon: +386 5 330 86 90

14 drugi izdelki v isti kategoriji: