Laser Nikon Prostaff 1000

Bodite pripravljeni na vse – s prenosnim laserskim daljinomerom PROSTAFF 1000.

Pokriva razdalje od 5 do 910 metrov, je kompakten in lahek ter uporablja sistem preklapljanja prednosti cilja za prilagodljivost dveh načinov merjenja. Način prednosti prvega cilja izmeri razdaljo do najbližjega v skupini predmetov, način prednosti oddaljenega cilja pa prikaže razdaljo do najbolj oddaljenega predmeta. S pritiskom na gumb se razdalje takoj prikažejo v korakih po 1 meter. Z enkratnim ali neprekinjenim merjenjem do osem sekund je na voljo še več možnosti, visokokakovostni 6-kratni monokular z večslojno prevleko pa daje svetel in jasen pogled.

Več podatkov

Cena: 199,00 € z DDV

ModelProstaff
ProizvajalecNikon
Garancija1 leto

VELIK DOSEG S PRILAGODLJIVIM NAMERJANJEM

Za udoben pregled nad celotnim območjem – doseg merjenja je od 5 do 910 metrov. PROSTAFF 1000 vam s sistemom preklapljanja prednosti cilja hitro pomaga prepoznati tarčo. Ko naletite na predmete, ki se prekrivajo, lahko izberete med načinom prednosti prvega cilja, da prikažete razdaljo do najbližjega cilja, ali načinom prednosti oddaljenega cilja, ki prikaže razdaljo do najbolj oddaljenega cilja. Meritve se hitro prikažejo na preglednem zaslonu, v korakih po 1 meter. Če enkratno odčitavanje ne uspe, se meritev samodejno ponavlja do uspeha, največ 4 sekunde. Če držite pritisnjen gumb za vklop, omogočite neprekinjeno merjenje do osem sekund, da lahko pregledate okolico ter dobite hitre in preproste meritve do več ciljev.


SVETLO IN UDOBNO GLEDANJE

Visokokakovosten 6-kratni monokular ima večslojno prevleko na površinah leč in prizem za svetlo in čisto sliko, ki omogoča lažje prepoznavanje tarče. Velika razdalja do očesne zenice 16,7 mm omogoča udobno gledanje, tudi če nosite očala. Nastavitev dioptrije vam omogoča, da zaslon prilagodite svojim potrebam.

VZDRŽLJIVOST V VAŠEM ŽEPU

Zahvaljujoč kompaktnemu in lahkemu dizajnu imate zmogljivost merjenja dolgih razdalj v dlani – in med približevanjem tarči daljinomer brez težav pospravite v žep. PROSTAFF 1000 je robusten in odporen na dež s stopnjo zaščite JIS/IEC 4 (IPX4) in s širokim temperaturnim razponom od –10 ˚C do +50 ˚C. Je trpežen in zanesljiv, zato se nanj lahko zanesete ne glede na to, kje je vaša tarča.

Merilno območje (dejanska razdalja) (m) 1:  5–910 m

Prikaz razdalje (korak) (m): V korakih po 1 m

Natančnost (dejanska razdalja) (m) 2: ±1 m (manj kot 100 m)

                                                                ±2 m (100 m in več)

Iskalo – povečava (x): 6

Iskalo – efektivni premer objektiva (mm): 20

Iskalo – dejansko vidno polje (°): 6

Iskalo – izhodna zenica (mm): 3,3

Iskalo – razdalja do očesne zenice (mm): 16,7

Mere (D x V x Š) (mm): 91 x 73 x 37

Teža (brez baterije) (g): 130

Vir napajanja: 1 litijeva baterija CR2 (3 V, enosmerni tok): Samodejni izklop (po približno 8 s brez uporabe)

Klasifikacija laserja:  IEC60825-1 Laserski izdelek razreda 1M

                                    FDA/21 CFR Part 1040.10: Laserski izdelek razreda I

Elektromagnetna združljivost: FCC Part15 SubPartB class B, EU: Direktiva o EMZ, AS/NZS, VCCI classB, CU TR 020, ICES-003

Okolje: RoHS, WEEE

Nova GoricaKranjMurska SobotaKoperLjubljanaMariborKamping centerOnline

izdelek na zalogi

Izdelek ni na zalogi

Če izbranega izdelka ni na zalogi, nas prosimo kontaktirajte v trgovine Lovec ali Kamping Center:

Kategorije: Lov, Stelstvo, Ribolov, Tekstilni izdelki in Prosti čas na e-mail: narocila@koptex.com ali telefon: +386 5 330 86 60

Kategorije: Kamping, Karavaning in Navtika na e-mail: kc@koptex.com ali telefon: +386 5 330 86 90

2 drugi izdelki v isti kategoriji: