ARBIN 1 L REPELENT ZA DIVJAD 010837Povečaj

Arbin 1 L za odganjanje divjadi

ARBIN - repelent za divjad

Tekoče sredstvo za odvračanje srnjadi, jelenjadi, divjh svinj in kun od kultiviranih površin. Arbin prekriva vonj površin, ki jih ščitimo.
Uporaba: Za prekrivanje vonja omočimo krpe ali gobice z 20 ml Arbina, jih postavimo na palice ali letvice 0,5 m do 1 m od tal. Le-te namestimo od 3 m do 6 m razdalje od površin, ki jih želimo zaščititi pred divjadjo. Površine, ki jih želimo zaščititi pred srnjadjo, jelenjadjo, divjimi svinjami, moramo obkrožiti z krpami ali gobicami namočenimi v Arbin. Takšna zaščita traja od 6 do 8 tednov. Zaradi preprečitve izpiranja z dežjem v tla, je potrebno izdelek namestiti pod nadstrešnico. Ne nanašamo ga na dele živečih rastlin.

Več podatkov

Cena: 39,99 € z DDV

Tekoče sredstvo za odvračanje srnjadi, jelenjadi, divjh svinj in kunod kultiviranih površin. Arbin prekriva vonj površin, ki jih ščitimo.Uporaba: Za prekrivanje vonja omočimo krpe ali gobice z 20 mlArbina, jih postavimo na palice ali letvice 0,5 m do 1 m od tal. Le-te namestimo od 3 m do 6 m razdalje od površin, ki jih želimozaščititi pred divjadjo. Površine, ki jih želimo zaščititi pred srnjadjo,jelenjadjo, divjimi svinjami, moramo obkrožiti z krpami ali gobicaminamočenimi v Arbin. Takšna zaščita traja od 6 do 8 tednov. Zaradi preprečitve Izpiranja z dežjem v tla, je potrebno izdelek namestiti pod nadstrešnico. Ne nanašamo ga na dele živečihrastlin.
Kaj moramo upoštevati:
Uporaba Arbina je samo za odvračanje živali. Učinkuje pri biološko znosni in izmerjeni gostoti živali nalokaciji. Ker Ima Arbin tudi za človeka neprijeten vonj, priporočamo, da se ga ne postavlja v bližino balkonov in teras oz. v soglasju s sosedi. Prav tako ga ne nastavljajte v bližino vinske trte, ker ne izključuje vpliva na okus vina.
Ravnanje z embalažo:
Embalažo in ostanke neporabljenega sredstva je potrebno prepustiti pooblaščenemu prevzemniku nevarnih odpadkov.

Nova GoricaKranjMurska SobotaKoperLjubljanaMariborKamping centerOnline

izdelek na zalogi

Izdelek ni na zalogi

Če izbranega izdelka ni na zalogi, nas prosimo kontaktirajte v trgovine Lovec ali Kamping Center:

Kategorije: Lov, Stelstvo, Ribolov, Tekstilni izdelki in Prosti čas na e-mail: narocila@koptex.com ali telefon: +386 5 330 86 60

Kategorije: Kamping, Karavaning in Navtika na e-mail: kc@koptex.com ali telefon: +386 5 330 86 90

30 drugi izdelki v isti kategoriji: