Seznam izdelkov po proizvajalcu Ecolkem

na stran
Prikazujem 1 - 21 od 28 izdelkov
 • 6,50 € Na zalogi
  6,50 €

  Čistilo flow idealno za čiščenje plastičnih površin v kopalnici in stranišču avtodomov / kamp prikolic. Je 90 % razgradjlivo (Act.št.136 od 26/4/83).   Aroma: limonaMožen je samo osebni prevzem v naših poslovalnicah.  

 • 12,60 € Na zalogi
  12,60 €

  ZA ODSTRANJEVANJE ČRNIH LIS IZ KAMPERJA, KARAVANA IN ČOLNA Čistilna tekočina, posebej oblikovana za odstranjevanje črnih črt, ki jih povzročajo atmosferski dejavniki in smog iz steklenih vlaken in vseh plastičnih delov avtodomov, počitniških prikolic in čolnov, ne da bi poškodovala pobarvane detajle. LASTNOSTI Poseben izdelek za odstranjevanje črnih...

 • 5,99 € Na zalogi
  5,99 €

  Čistilo Puli tank za čiščenje rezervoarjev za čisto vodo. Brez vonja in brezbarvna tekočina za čiščenje in sterilizaciji rezervoarja čiste vode. Ob uporabi se izognete slabim vonjavam, fermentaciji, plesni, gliv in alg. Obvezna je nujno uporaba za vzdrževanje v času izven sezone. LASTNOSTI: • Očisti in razkuži rezervoar za svežo vodo. • Preprečuje...

 • 6,60 € Na zalogi
  6,60 €

  Nežno dišeč detergent brez pene z majhnim vplivom na okolje. Odsotnost pene omogoča hitro izpiranje, da se izognete odpadni vodi. Brez pene: hitrejše izpiranje brez zapravljanja vode NAČIN UPORABE Odmerite 20 ml Foam Free za 1 liter vode. Možen je samo osebni prevzem v naših poslovalnicah.

 • 9,90 € Na zalogi
  9,90 €

  Industrijski koncentriran detergent za učnkovito pranje avtodomov / prikolic.Volumen : 1 L Možen je samo osebni prevzem v naših poslovalnicah.

 • 15,90 € Na zalogi
  15,90 €

  Sredstvo za razgradnjo fekalij v prenosnih in kemijskih wc-jih.Biološko razgradljiv, higienski in prijetnega vonja. Z uporabo sredstva plini ne bodo uhajali iz  rezervoarja,  rezervoar fekalij bo osvežen brez neprijetnih vonjav. Volumen : 2 L Aroma:SmrekaMožen je samo osebni prevzem v naših poslovalnicah.

 • 10,40 € Na zalogi
  10,40 €

  Za higienično splahovanje wc-jev. Večnamenski parfumiran dodatek za rezervoarje odpadnih/čistih vod. Ohranja vodo čisto in brez alg. Omogoča boljše splahovanje in odstrani neprijetne vonjave. Volumen : 2 L   Aroma: *CimetMožen je samo osebni prevzem v naših poslovalnicah.

 • 10,40 € Na zalogi
  10,40 €

  Za higienično splahovanje wc-jev. Večnamenski parfumiran dodatek za rezervoarje odpadnih/čistih vod. Ohranja vodo čisto in brez alg. Omogoča boljše splahovanje in odstrani neprijetne vonjave. Volumen : 2 L   Aroma: *JagodaMožen je samo osebni prevzem v naših poslovalnicah.

 • 15,90 € Na zalogi
  15,90 €

  Za higienično splahovanje wc-jev. Večnamenski parfumiran dodatek za rezervoarje odpadnih/čistih vod. Ohranja vodo čisto in brez alg. Omogoča boljše splahovanje in odstrani neprijetne vonjave. Volumen : 2 L   Aroma: *LimonMožen je samo osebni prevzem v naših poslovalnicah.

 • 15,90 € Na zalogi
  15,90 €

  Za higienično splahovanje wc-jev. Večnamenski parfumiran dodatek za rezervoarje odpadnih/čistih vod. Ohranja vodo čisto in brez alg. Omogoča boljše splahovanje in odstrani neprijetne vonjave. Volumen : 2 L   Aroma: *SmrekaMožen je samo osebni prevzem v naših poslovalnicah.

 • 10,40 € Na zalogi
  10,40 €

  Za higienično splahovanje wc-jev. Večnamenski parfumiran dodatek za rezervoarje odpadnih/čistih vod. Ohranja vodo čisto in brez alg. Omogoča boljše splahovanje in odstrani neprijetne vonjave. Volumen : 2 L   Aroma: *VaniljaMožen je samo osebni prevzem v naših poslovalnicah.

 • 7,60 € Na zalogi
  7,60 €

  Razmaščevalec rezervoarjev odpadne vode. Higienski detergent za odpadne vode rezervoarjev. Z uporabo sredstva ne nastajajo alge, penjenje in neprijetne vonjave. Volumen: 2 L  Aroma: *CimetMožen je samo osebni prevzem v naših poslovalnicah.

 • 7,60 € Na zalogi
  7,60 €

  Razmaščevalec rezervoarjev odpadne vode. Higienski detergent za odpadne vode rezervoarjev. Z uporabo sredstva ne nastajajo alge, penjenje in neprijetne vonjave. Volumen: 2 L  Aroma: *JagodaMožen je samo osebni prevzem v naših poslovalnicah.

 • 14,90 € Na zalogi
  14,90 €

  Razmaščevalec rezervoarjev odpadne vode. Higienski detergent za odpadne vode rezervoarjev. Z uporabo sredstva ne nastajajo alge, penjenje in neprijetne vonjave. Volumen: 2 L  Aroma: *LimonaMožen je samo osebni prevzem v naših poslovalnicah.

 • 14,90 € Na zalogi
  14,90 €

  Razmaščevalec rezervoarjev odpadne vode. Higienski detergent za odpadne vode rezervoarjev. Z uporabo sredstva ne nastajajo alge, penjenje in neprijetne vonjave. Volumen: 2 L  Aroma: *SmrekaMožen je samo osebni prevzem v naših poslovalnicah.

 • 7,60 € Na zalogi
  7,60 €

  Razmaščevalec rezervoarjev odpadne vode. Higienski detergent za odpadne vode rezervoarjev. Z uporabo sredstva ne nastajajo alge, penjenje in neprijetne vonjave. Volumen: 2 L  Aroma: *VaniljaMožen je samo osebni prevzem v naših poslovalnicah.

 • 115,90 € Na zalogi
  115,90 €

  Sredstvo za razgradnjo fekalij v prenosnih in kemijskih wc-jih.Biološko razgradljiv, higienski in prijetnega vonja. Z uporabo sredstva plini ne bodo uhajali iz  rezervoarja,  rezervoar fekalij bo osvežen brez neprijetnih vonjav. Volumen : 30 L Vonj: limona Možen je samo osebni prevzem v naših poslovalnicah.

 • 115,90 € Na zalogi
  115,90 €

  Sredstvo za razgradnjo fekalij v prenosnih in kemijskih wc-jih.Biološko razgradljiv, higienski in prijetnega vonja. Z uporabo sredstva plini ne bodo uhajali iz  rezervoarja,  rezervoar fekalij bo osvežen brez neprijetnih vonjav. Volumen : 30 L Vonj: smreka Možen je samo osebni prevzem v naših poslovalnicah.

 • 29,90 € Na zalogi
  29,90 €

  Sredstvo za razgradnjo fekalij v prenosnih in kemijskih wc-jih.Biološko razgradljiv, higienski in prijetnega vonja. Z uporabo sredstva plini ne bodo uhajali iz  rezervoarja,  rezervoar fekalij bo osvežen brez neprijetnih vonjav. Volumen : 5 L Vonj: limona Možen je samo osebni prevzem v naših poslovalnicah.

 • 36,99 € Na zalogi
  36,99 €

  Sredstvo za razgradnjo fekalij v prenosnih in kemijskih wc-jih.Biološko razgradljiv, higienski in prijetnega vonja. Z uporabo sredstva plini ne bodo uhajali iz  rezervoarja,  rezervoar fekalij bo osvežen brez neprijetnih vonjav. Volumen : 5 L Vonj: smreka Možen je samo osebni prevzem v naših poslovalnicah.

 • 24,90 € Ni na zalogi
  24,90 €

  Sredstvo za razgradnjo fekalij v prenosnih in kemijskih wc-jih.Biološko razgradljiv, higienski in prijetnega vonja. Z uporabo sredstva plini ne bodo uhajali iz  rezervoarja,  rezervoar fekalij bo osvežen brez neprijetnih vonjav. Volumen : 5 L Vonj: vanilja Možen je samo osebni prevzem v naših poslovalnicah.

Prikazujem 1 - 21 od 28 izdelkov